sims47 team:gamelife
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
sims47 team:gamelife

این انجمن مشکل ی دارد به جای ی در تیتر ها از شیفت +ایکس استفاده کنید (ي)

الرئيسيةالرئيسية  أحدث الصورأحدث الصور  ثبت نامثبت نام  ورود  

مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي

+3
Charlie
amin
new_funboy
7 مشترك
نويسندهپيام
new_funboy
دوست داشتنی تویی جیگر
دوست داشتنی تویی جیگر
new_funboy

تعداد پستها : 172
Registration date : 2007-07-15

مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي Empty
پستعنوان: مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي   مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي Icon_minitimeالإثنين فبراير 25, 2008 1:55 pm

سلام اينو داشته باشيد براي شروع جالب مي تونه باشه!!

2 ماه پيش سايت جيم اسكات با لارا كرافت مصاحبه اي كرد كه متن ترجمه شده اين مصاحبه رو براتون ميذارم.

-لطفا خودتون رو معرفي كنيد.
من لارا كرافت دسانتيز ملودا هستم و 28 سالمه.3 برادر و 4 تا خواهر دارم و فرزند آخر خانواده هستم.

-چطوري وارد حيطه گيم شديد؟
من
با موتور گازي پدرم وارد شدم.خيلي اتفاقي بود من داشتم با موتور گازي
ميرفتم نون بگيرم كه جاده پيچيد ولي من نپيچيدم و رفتم توي ديوار و از
همون جا وارد اين حيطه شدم.

-خانوادتون با كارتون موافق بودن؟
نه اوايل پدرم من رو با كمربند مي زد ولي وقتي شماره يك بازيم رو ديد من رو با آچار زد ولي دوباره مشوقم شد.

-از شماره 6 بازيتون بگيد چرا ناموفق شد؟
چون
اون موقع دوچرخه سواريم خوب نبود و چند بار زمين خوردم و يه بار هم با
دختر خالم دعوام شد و همه اين عوامل دست به دست هم داد تا شماره 6 ناموفق
بشه.

-به موسيقي علاقه دارين؟خواننده مورد علاقه شما كيه؟
بله من به موسيقي خيلي علاقه دارم و سبك جواتي رو ديوانه وار دوست دارم .خواننده مورد علاقه من جواد يصاري و شماعي زاده هستند.

-اگر كل دنيا رو به شما بدن چي كار ميكنيد؟
مي فروشم ميرم خارج.

-ورزش هم ميكنيد؟ورزش مورد علاقتون چيه؟
بله من هميشه ورزش ميكنم و به ورزش هاي جيم لاستيك شطرنج با مانع و شناي بدون آب علاقه دارم.

-كمي هم در مورد همسرتون بگين واينكه چطور با ايشون آشنا شدين؟
بله
شوهر من هيتمن 4 هستش.يك روز من داشتم تو يه كوهي بازي ميكردم كه ديدم
هيتمن 4 داره يك نفر رو از پشت با سيم خفه ميكنه و من با ديدن اين صحنه
عاشقش شدم.

-يه خاطره از كارتون بگين؟
والا كار ما همش خاطره است.ولي چيزي كه يادمه اينه كه يه روز داشتم ميرفتم خونه ولي نتونستم برم و اين برام خيلي جالب بود.

-آخرين بار كي به سينما رفتين؟
آخرين بار 2 روز پيش رفتم و فيلم خيلي قشنگ ماهي ها در گودال زنده اند رو ديدم.

-طرفدار كدام تيم هستين؟
من طرفدار تيم شيرين فراز كرمانشاه و تراكتورسازي تبريز هستم و به نظر من اين 2 تيم قشنگترين بازيهاي دنيا رو انجام ميدن.

-بازيكن مورد علاقتون كيه؟
استاد اسدي
نعيم سعداوي
سيروس دين محمدي

-بازي كدام بازيگر رو مي پسندين؟
مهناز افشار
علي پاچينو
كامران براندو

-نظرتون در باره درياي خزر چيه؟
خيلي نظر خوبي دارم ولي بايد سريعتر آسفالت بشه.

-تاثير گذارترين قسمت بازي شما در افسانه كدام قسمت بود؟
فكر كنم قسمت موتور سواري بود چون دوستام مي گفتن ما تو اون صحنه خيلي گريه كرديم.

-بازي جديد آماده عرضه دارين؟
بله بازي كفتر بازي در تهران 3 كه ساخت شركت سميع پرداز رايانه هست.

-مصاحبه رو چطور ديديد؟
خيلي خوب بود.من از شما و از تمام مردم جزاير قناري تشكر خاصي ميطلبم.

-ما هم براي شما آرزوي ويژه داريم
با تشكر از clickrast.com
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
amin
مدیر
مدیر
amin

تعداد پستها : 626
محل زندگي : يه جای دور
Registration date : 2007-07-06

پستعنوان: رد: مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي   مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي Icon_minitimeالثلاثاء فبراير 26, 2008 6:11 am

سلام فاني جون ممنون از اين قسمت عالي منم قبلا يكي درست كرده بودم و مي خواستم بذارم تو سايت ولي حالا كه اينجا رو درست كردي همه رو مي فرستيم اينجا تا باحال تر بشهWink
براي اولين مصاحبه وقتي ليست
شخصيتها رو جلوي چشمام گذاشتم ... تنها چشمم به يك اسم شيرين افتاد كه سريع ايميلشو
برداشتم و رفتم به سراغ كام ويك پي ام به اين مضموم كه جيگر بدو منتظريم!!! براش
فرستادم !!!

روز مصاحبه

همه چيز آماده يك مصاحبه خوب است، الان شماره 47 خودش رو به ما رسونده تا به سوالاتي كه براش در نظر گرفتيم پاسخ بده
...

ا.م:سلام شماره 47 جان، خوشتيپ كردي؟؟براي سوال اول فكر كنم بهتره خودت رو براي دوستان معرفي كنيد چون شايد شما رو نشناسند.

47:با سلام خدمت تمام دوستان،بودم؛من شماره 47 هستم ، فاميلي من هيتمن است البته فاميلي ندارم بروبچ برام گذاشتند.

ا.م:آقاي هيتمن ،شما يكمي در مورد سن و سالتون برامون توضيح بديد دوستان مشتاقن كه در اين مورد بدونند.

47:سنم سكرته!!!

ا.م:مگه شما از اين زنهاي فيس فيسي هستيد كه سنشون رو لو نمي دن!!!

47:عزيزم سن منو
اگه كسي بدونه خوب مشكلاتي برام پيش مي ياد الان سنم رو نمي دونن مشكلات
زيادي دارم چه برسه به اينكه بدونن!!!

ا.م: خوب منظورتون چيه مي تونيد بازش كنيد؟مثلا اگه سنتون رو بدونند چه مشكلي براي شما پيش مي ياد؟

47:شما چه مي دونيد اين زنها چطورن هميشه به من گير مي دن و از من درخواست ازدواج مي كنن و حتي براي من مهريه هاي زياد هم تعيين كردند.

ا.م: مهريه!!!!!!!! مگه آمريكا هم مهريه مي دن!!!؟؟

47: چرا كه نه از ايراني ها ياد گرفتيم!!! البته اين بار بلعكس براي مردها تعيين مي كنند!!!!

ا.م:چه چيزايي آدم ميشنوه!!! خوبه پس بريم آمريكا زن بگيريم!!!!!!!!!حداقل قدر مردها رو مي دونن؟؟؟راستي خونه هم مي دن؟؟

47:درسته ، واقعا قدر دونن!!! البته بيشتر مي گفتن خيلي از كله كچلم خوششون مي ياد!!!خونه، چه عرض كنم ويلا مي دن!!!!

ا.م: خوب معلومه هر كسي اين نورافكنرو ببينه!! خوشش مي ياد ؟؟ واقعا شركت برق به خاطر اين كارتون بهتون پاداش نداده تا حالا؟؟

47:منظورتون از نورافكن چي بود؟؟؟به خاطر كدوم كار بهم پاداش بدن!!!!؟؟!؟!

ا.م:خوب بهتره بحث رو عوض كنيم و به سمتي ديگر مي ريم!!تا حالا شده طوي زندگيت بخندي!!يا حس دوست داشتن رو اصلا حس كردي؟؟

47:(بعد از كمي مكث)جواب نظر ما رو نديدي ولي بعدا به حسابت مي رسم ...خنديدن يا دوست داشتن طوي DNA هاي من تعيين نشده .. خود شما كه بهتر مي دونيد.(با حالتي عصبي)

ا.م:بله وقتي شما رو كنترل مي كردم ، ديدم كه هيچ حسي نداريد ولي خوب به نظر من داريد و مي خوايد كتمان كنيد... غير از اينه؟؟ چطور يك انسان هر چند شبيه سازي شده نتونه بخنده يا دوست داشته باشه!!!

47.خوب تا به حال فكر نكرده بودم پس جوابتون رو نميدم.

ا.م:شماره بعدي شما كي مي ياد و آيا اصلا خواهد اومد يا اينكه همه سر كاريم؟

47: من خودمم شدم علاف، به جاي كه سراغ من بيان مي رن سراغ چند تا ديوونه(كين،لينچ) و از رو اونها بازي درست مي كنند واقعا اگه نخوان تا يك سال ديگه كار رو شروع نكنند Edios
رو به آتيش مي كشونم.

ا.م:خونتون رو كثيف نكنيد...حالا مي خوايم برسيم به سوالات شيرين تر!؟؟شما حاضريد؟؟

47:سعي خودم رو مي كنم.

ا.م:فيلم خودتون رو حتما ديديد!!شخصيت اول اون رو تا چه حدود شبيه به خودتون مي دونيد و اون زني كه تو فيلمتون بود رو مي شناسيد!؟

47:فيلم هيتمن منظورتون است ... البته كه ديدم.شخصيت اون كه بيشتر شبيه به بچه هاي قهرقهري مي يومد و من شباهتي نه از نظر رفتاري و نه از نظر قيافه نديدم، در مورد اون زن هم نمي شناسمش ولي خيلي زن پر رويي بود و بايد تنبيه بشه!!!

ا.م:در فيلم كه شما عاشق اون زن ... شديد، حالا عاشق شخصي خاص نيستيد؟؟

47:(با جيغ و داد)چرا به اون زن سه نقطه مي گيد ، چرا باز نمي كنيد، چرا نمي گيد تو اين فيلم آبروي من رو بردن!!!(با آرامش)البته در اون فيلم نيز هيتمن عاشق نشد بلكه دلش به رحم اومد و در مورد ادامه سوالتون من الان شخص خاصي رو مد نظر ندارم.

ا.م:در اينكه شما خيلي دل رحم هستيد و به زنهاي ... كمكهاي زيادي كرديد شكي نيست در بازي هم هست در شماره سه و يك كه البته شماره يك واقعي بود و شماره سه توهمي، ديدم كه شما چقدر مرد هستيد و به اون زن... كمك كرديد واقعا شما خيلي دل رحم و دل كوچيك هستيد.

47:ممنونم،(در حال اشك ريختن)واقعا شما لطف داريد و من وظيفه مي دونم كه به ...ها كمك كنم و اين تو خون منه!!!!

ا.م:از اينكه اسم خودتون رو ته اين سايت مي بينيد چه حسي داريد؟

47:حس خوبيه ، حتي از سايت اصلي خودم نيز بهتره ولي شما زياد به من نمي پردازيد و به مسائل حاشيه من مي پردازيد...اميدوارم در ادامه بهتر باشيد.

ا.م:خوب مي رسيم سر يك سوال باحال، دايانا رو مي شناسيد و آيا قرار عروسي شما با اون سهت داره يا خير؟؟

47:آقا اينا دروغه، اينا تهمت محزه، عده اي قصد دارند منو بد نام كنند ، منو چه به زن گرفتن!!من اصلا از زنها خوشم نمي ياد!!!(oh my God)

ا.م:چطور پس به اون ... كمك كرديد ولي از زنها خوشتون نمي ياد!!! بعد چه افرادي هستند كه مي خواند شما رو بدنام كنند؟ مي تونيد باز كنيد؟

47:كمك كردن مگه گناهه، يه بار اومديم طوي عمرمون ثواب كنيم كباب شديم از رومون فيلم ساختن !!!نمي تونم اسم ببرم!!!زيادن !!! و بعد مي بينم تو همين سايت نيز اسمشون برده شده و اگر الان من با سيم خودم شما رو نوازش كنم ،نبايد تعجب كنيد!!! البته اگر دوست داشتيد بيشتر از اين مسئله رو باز كنم مي تونم با همون وسيله مسئله رو كاملا باز و تموم
كنم!!!!

ا.مSadدر حال پته،پته كردن)نه، خوب... در ... همين .... حد.. خوب... به نظر كافي مي رسه .مي خوام سوالات رو عوض كنيم.شما حاضريد؟

47:فقط تو سوالاتتون فضولي نباشه!!!

ا.م:شما يك شبيه سازي شده هستيد چطور شد كه با ديگر شبيه سازي شده ها متفاوت بوديد و خيلي زرنگ تر و باهوش تر نشون داديد؟

47:من وقتي اولين بار چشمام رو باز كردم !!! برام سوالاتي پيش اومد كه براي هيچ كدوم از اون شبيه سازي شده ها پيش نيومده بود!! من كي هستم چرا بوجود اومدم؟ در همين احوال فهميدم يك قاتل هستم و همين مسئله باعث شد ... به مسير زندگي بهتر فكر كنم،من پدر و مادري نداشتم پس چطور به وجود اومده بودم!!! فهميدم كه خدا منو متفاوت درست كرده و به
خاطر همين بود كه رفتم به كليسا و قصد تموم كردن ميزان گناهانم رو داشتم ،البته كه
نشد و من هنوز هم يك قاتل هستم.

ا.م:درسته، همين زندگي شما ، همين ميزان خوبي شما، همين پاكي شما باعث شد كه در آخر همين سايت اسمتون براي هميشه بمونه و همه تعجب كنند كه اسم يك سايت بازي مي تونه يك اسم عجيب باشه؛سيمز47.

47. بله درست مي گيد و منو بيشتر از اين خجالت نديد.

ا.م:يك سوال پاياني دارم در مورد افرادي كه خيلي باحالا و مي خوان در اينجا رو تخته كنند چه گوشزدي داريد ؟؟

47:به قول ايراني ها؛بچه چيه كه كله پاچش باشه..، و بعد بهشون گوشزد مي كنم كسي كه پشت اين سايته منم پس هيچ كس هيچ سه نقطه اي نمي تونه سه نقطه...!!!!

ا.م:در آخر ازت تشكر مي كنم 47 جان اميدوارم در تمام لحظات زندگيت موفق باشي.

47:ممنون و از اينكه در اين مصاحبه شركت كردم خوشحالم ... اونم براي اولين بار ...و بين تمام
سايتهاي جهان... در آخر به بازديدكنندهاي سيمز47 مي گم من واقعا خوشحالم كه اسمم
اينجاست و منتظر من در بازي هيتمن 5 باشيد كه به زودي بعد از اينكهEdios رو از خر شيطون پايين آوردم اون رو خواهيد ديد . ممنون و خدانگهدار تمام شما.

خيلي دوست داشتم بيشتر اين مصاحبه
رو ادامه بدم ولي هم به خاطر جونم!!! و هم به خاطر اينكه آقاي 47 وقت نداشت اين
مصاحبه رو تموم كردم تا شما رو هم زياد خسته نكرده باشم تا مصاحبه هاي بعدي با
شخصيتهاي ديگر بازي باز به انجمن سيمز47 سر بزنيد.
http://sims47.sub.ir
new_funboy
دوست داشتنی تویی جیگر
دوست داشتنی تویی جیگر
new_funboy

تعداد پستها : 172
Registration date : 2007-07-15

پستعنوان: رد: مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي   مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي Icon_minitimeالثلاثاء فبراير 26, 2008 8:40 am

خيلي جالب بود امين فكر نمي كردم تو آمريكا مهريه مي دن Very Happy اطلاعات خوبي رو كسب كردم Laughing واقعا جالب بود
amin
مدیر
مدیر
amin

پستعنوان: رد: مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي   مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي Icon_minitimeالجمعة فبراير 29, 2008 4:47 am

آره اطلاعات تازه و خوبي بود Very Happy
Charlie
می دونی دیگه داری می ری تودلا
Charlie

تعداد پستها : 256
محل زندگي : تهران
Registration date : 2008-02-26

پستعنوان: رد: مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي   مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي Icon_minitimeالسبت مارس 01, 2008 9:15 am

Very Happy بامزه بود
جک کجا باید بفرستیم؟
تاپیک های سرگرمی(جمله سازی؛شوخی با نفر بعدی و ...) رو خودتون میزنید؟کی میزنید؟
ممنون Razz
amin
مدیر
مدیر
amin

پستعنوان: رد: مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي   مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي Icon_minitimeالسبت مارس 01, 2008 12:18 pm

ممنون، شما هم مي تونيد درست كنيد و بفرستيد
خودتون هم مي تونيد بزنيد
وارد هر قسمت كه شوديد مي تونيد روي ارسال موضوع جديد كليك كنيد و موضوع جديد رو ارسال كنيد
موفق باشيد
Charlie
Charlie

تعداد پستها : 256
محل زندگي : تهران
Registration date : 2008-02-26

پستعنوان: رد: مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي   مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي Icon_minitimeالسبت مارس 15, 2008 11:03 am

میشه اینجا مصاحبه با شخصیت های کارتونی هم گذاشت؟
amin
مدیر
مدیر
amin

پستعنوان: رد: مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي   مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي Icon_minitimeالسبت مارس 15, 2008 1:40 pm

نه مي توني يك قسمت جديد درست كني روي موضوع جديد فراز جان كليك كن و بعد درست كن در ضمن فكر جالبيه Wink
rasool bazi khor
دوست صمیمی خودم شدی عزیز
دوست صمیمی خودم شدی عزیز
rasool bazi khor

تعداد پستها : 386
محل زندگي : tehran
Registration date : 2008-03-27

پستعنوان: رد: مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي   مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي Icon_minitimeالأحد مارس 30, 2008 5:23 pm

eyval!!!
kheyli tapike bahalie
man ham be zoodi 1 mosahebe khaham kard!
amin
مدیر
مدیر
amin

پستعنوان: رد: مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي   مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي Icon_minitimeالإثنين مارس 31, 2008 4:09 am

عاليه منتظرت مي مونيم رسول جان
JAVAD
JAVAD

تعداد پستها : 286
محل زندگي : tehroon
Registration date : 2008-05-09

پستعنوان: رد: مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي   مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي Icon_minitimeالإثنين يونيو 02, 2008 7:53 am

باحاله
هميشه به اين قسمت سر می زنم تا مصاحبه هاي جديدتونو بخونم. Very Happy
http://www.8902130.90839058.com
amin
مدیر
مدیر
amin

پستعنوان: رد: مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي   مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي Icon_minitimeالإثنين يونيو 02, 2008 11:08 am

آره اگه بچه ها هم بيان باحال تر ميشه ميخوام با ليون مصاحبه بعدی رو انجام بدم Wink
هیتمن
راستی؟؟
راستی؟؟
هیتمن

تعداد پستها : 19
محل زندگي : همين جاها
Registration date : 2010-01-18

پستعنوان: رد: مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي   مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي Icon_minitimeالجمعة يناير 22, 2010 11:21 am

خیلی جالب بود
خوشم اومد
فقط یک چیزی هست

توی سوال:چطور پس به اون ... كمك كرديد ولي از زنها خوشتون نمي ياد!!! بعد چه افرادي هستند كه مي خواند شما رو بدنام كنند؟ مي تونيد باز كنيد؟
جواب همین سوال:
كمك كردن مگه گناهه، يه بار اومديم طوی عمرمون ثواب كنيم... این توی را باید با ت دونقطه مینوشتی ولی تو با ط دسته دار نوشتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي Icon_eek
مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي Icon_eek مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي Icon_eek مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي Icon_eek مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي Icon_sad مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي Icon_sad مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي Icon_mad مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي Icon_mad مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي Icon_mad مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي Icon_mad مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي Icon_lol مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي Icon_lol مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي Icon_lol مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي Icon_lol مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي Icon_evil مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي Icon_evil مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي Icon_evil مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي Icon_evil مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي Icon_twisted مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي Icon_twisted مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي Icon_twisted مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي Icon_twisted
خوب یه کم دقت کن...!!!!!!!!!!!!من که باتو دشمنی ندارم
اوچیها
تازه دیدار!!!
تازه دیدار!!!
اوچیها

تعداد پستها : 4
محل زندگي : خونه ي خودم
Registration date : 2012-01-31

پستعنوان: رد: مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي   مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي Icon_minitimeالأربعاء فبراير 01, 2012 12:24 pm

تو همه ی متن چک کردی برای یه غلط املایی کوچیک من حتی متوجه نشدم

مصاحبه توهمي با شخصيت هاي بازي
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-